З радістю повідомляємо, що компанія АвтоПрезент, є авторизованим центром установки продукції Старлайн і має необхідні сертифікати для проведення робіт по установці охоронно-телематичного обладнання StarLine.

Купуючи продукцію Старлайн у офіційного дилера, яким є компанія АвтоПрезент, Ви отримуєте кваліфіковану консультацію при підборі охоронного комплексу для автомобіля, а також офіційну гарантію на товар, що купується.

Наш фахівець, здійснить максимально якісну установку автосигналізацій Starline, оскільки пройшов відповідну підготовку і навчання. Крім практичних навичок установки додаткового обладнання, для нас дуже важливим є участь в навчальних заходах таких як: конференції, семінари та тренінги з підвищення кваліфікації. Ви можете бути спокійні, віддаючи автомобіль в руки досвідченого автоелектрика, а ми обов'язково виправдаємо Вашу довіру!

Ознайомитися з цінами на продукцію Старлайн.

Вартість установки залежить від функціональних особливостей системи, а також самого автомобіля. Тому рекомендуємо уточнювати ціну на установку, вже визначившись з вибором моделі сигналізації, попередньо надавши інформацію про Ваш авто (марка, рік випуску тощо).

Ми надаємо гарантію не тільки на товар, але і на виконані роботи по установці!